Umelacken

Kontaktformulär

Kontakt

Tel: 90 600 44
peter@umelacken.se
www.umelacken.se

Måndag – fredag: 07:00 – 16:00

Adress

UMELACKEN AB
Halutagränd 7
90581 Umeå

Kart

Tryck på Google-logotypen för att öppna Google Maps

UMELACKEN AB

Trykk på Google-logo for å åpne Google maps

Umelacken:

Tectyls vattenbaserade rostskyddsbehandling:
Metoden är ny och modern som passar nyare som äldre bilar som inte tidigare har varit behandlade med ett oljebaserat rostskydd. Denna metod gör att underhåll såsom kompletteringar blir minimal. Vi börjar med att demontera hjulen från bilen inkl. innerskärmar, skydds-/plastdetaljer och pluggar. Därefter högtryckstvättar vi bilens underrede samt motorutrymme.

När bilen har torkat så maskeras detaljer såsom bromsskivor, bromsok, skärmkanter samt andra punkter som inte ska rostskyddas. Sedan kan vi börja med att behandla alla rostangripna delar med Loctite rostomvandlare. Skulle vi stöta på rostskador som gör att vi inte kan fortsätta med behandlingen så kontaktar vi dig för vidare åtgärd av dessa skador innan vi kan fortsätta med rostskyddet.

Nu ska vi börja med att rostskyddsbehandla bottenplattan med en väldigt slitstark produkt som heter Tectyl 5765W-A. Vi täcker hela bottenplattan inkl. hjulhus, innerskärmar, fram- och bakvagn, bensintank och bromsrör. Efter torktiden så börjar vi med att sätta tillbaka alla pluggar.

Nu behandlar vi alla balkar, hålrum och trösklar med en högpenetrerande produkt som heter Tectyl 4D750. Alla känsliga punkter blir väl skyddade såsom, svetsfogar och dubbelplåtar. Produkten tränger in och skyddar allt invändigt. Tectyl 4D750 är helt fri från lösningsmedel.

Motorhuv och motorutrymme, dörrar och bagaglucka skyddas med en produkt som är lik 4D750. Den skyddar alla falsar, mellan dubbelplåtar i plåtomvikningar. I dörrar och bagagelucka sprutar vi 4D750. Nu är behandlingen färdig och vi kan gå igenom hela rostskyddet för att säkerhetsställa att allt är utfört korrekt. Alla demonterade detaljer monteras tillbaka och bilen tvättas i vår tvätthall. Ett garanticertifikat skrivs.

Tectyl Classic (Oljebaserad):
När vi behandlar din bil med oljebaserat slitskydd så är metoden samma som ovan. Skillnaden är sorten av rostskyddsmedel. Priserna är lägre och denna behandling kan även användas vid kompletteringar av tidigare rostskyddade bilar med vax-, oljebaserat rostskydd.

Tectyl Sverige

Postboks 181
NO-2021 Skedsmokorset

KONTAKT

Tel: 020-25-52-00

post@tectyl.se

Sekretesspolicy

LINKER

Logga in för verkstäder

Webbplatsen produceras av www.fremmet.no